Услуги

Уеб решения

Всеки може да направи сайт.... Ние предлагаме завършени уеб решения!
Това е нашето мото и принцип на работа повече от 20 години.

Разработката на уеб сайт е процес на изясняване точните нужди и изисквания на клиента, предлагане на оптимално решение и технологична разработка.  Дали това ще бъде електронен магазин, новинарски сайт, сайт за онлайн резервации или просто представяне в Интернет, всичко е въпрос на задача и решение.

В зависимост от конкретното задание, можем да предложим готов продукт, разработка на нов, както и интеграция с внедрени при клиента системи.

Иновативните решения са наш приоритет. Стремим се да вникнем максимално в бизнеса на всеки клиент и да предложим новаторски подход за решаване на проблеми и задачи. Това е нашата гаранция за устойчиви резултати.

Специализиран софтуер

Съществуват множество готови софтуерни продукти, които са унифицирани за решаване на определени проблеми и задачи в различни сфери.

Не всеки бизнес обаче може да се приспособи към готово решение и тогава се налага разработката на софтуер, който да отговаря на изискванията на конкретната организация.

Опитът ни в тази посока включва различни по рода си сфери на дейност.

Можете да разгледате по-значимите проекти в нашето портфолио.

Домейни и хостинг

Присъствието на всеки бизнес, организация или дейност в Интернет вече е задължително условие за популяризация и успех.

Системата MASTERS.BG, запазена марка на Триада Софт ООД, предлага следните услуги:

 • Регистрация и поддръжка на домейн;
 • DNS поддръжка на домейн;
 • Споделен хостинг (Windows и Linux хостинг);
 • VPS хостинг (виртуален сървър);
 • Корпоративна електронна поща (към домейн на клиента).

Можете да разгледате условията за регистрация на домейн, хостинг плановете и вариантите за орпоративна електронна поща тук.

Електронен магазин +++

GetByNet е интегриран уеб базиран софтуер за управление на бизнеса във вид софтуер като услуга (SaaS), включващ:

 • Сайт за електронна търговия (електронен магазин) с платформа nopCommerce, която поддържа следните основни функционалности: продуктов каталог; поръчки и доставки; електронно разплащане; управление на промоции;  администрация на база данни.
 • BCM (Business Communication Manager) - система за обработка и управление на поръчки, който съчетава: Комуникационен модул, осъществяващ и регистриращ комуникацията на оператор с клиенти, и контрагенти; Информационен модул – форми (Информационен продукт), позволяващи регистриране, класифициране и управление на клиентска информация, свързана с поръчки и доставки на продукти/услуги, заявки, провеждане на кампании и др.; Модул за управление на отношенията с клиенти и контрагенти (CRM);
 • BCM Planning - модул за управление на графици – назначаване на задачи за изпълнение по график;
 • BCM Planning App (Android) - мобилно приложение за изпълнители на поръчки и задачи;
 • Обучение;
 • Хостинг;
 • Поддръжка.

Пълна информация и портфолио с реални проекти можете да видите на адрес: www.getbynet.net

Общи условия (споразумение) за ползване на интегрирана софтуерна система Get By Net

Office 365

ТРИАДА СОФТ Е ИНДИРЕКТЕН CLOUD SOLUTION PROVIDER (CSP) НА MICROSOFT

Бъдете креативни и постигайте своите цели с Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint и др.

Office 365 - новата версия на познатия Officе пакет
Office 365 представлява комплексна услуга, подобряваща работата както на малки, така и на големи компании. Решението позволява работа от различни устройства и местоположение, както и защита на данните в и извън офиса. В зависимост от избрания план, в услугата се включва използване на Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access и Publisher. Също така, Office 365 дава възможност за достъп до сървърни услуги на Exchange Online (бизнес поща) и SharePoint Online (споделяне на файлове).

Exchange Online
Office 365 поддържа бизнес електронна поща със защита от спам. Сигурността на фирмата е гарантирана с Exchange Online, като позволява увеличаване на производителността и оптимизиране на управлението чрез адаптиране към индивидуалните нужди на компанията. Онлайн версията Outlook на десктоп компютър и мобилни устройства предоставя достъп до разговори, задачи, графици и новини и е достъпна от всякакви устройства и място.

SharePoint Online
 Бързо и лесно създаване на сайтове в SharePoint Online повишава ефективността на организацията работата на отделите в компанията. Освен общата работа по проекти, приложението улеснява обмена на документи - фактури, формуляри, заявления и др. Споделянето на документи с колеги и достъпът до ресурси от уеб браузъри и мобилни устройства улеснява работата по проекти. В уеб страниците могат да бъдат да поставени различни приложения, например график на задачи, дискусии, форуми, и др., с изключение на библиотеки с документи.

OneDrive For Business
Безопасно съхранение на всички документи и файлове на компанията на виртуален диск. Както OneDrive, така и SharePoint Online архивират данните на сървърите на Microsoft. Достъпът до документите може да стане по всяко време и място, а благодарение на синхронизацията с включените устройства, файловете са винаги актуални, дори и при офлайн работа.

Гарантирана сигурност
Office 365 позволява архивиране на данни и възстановяване на изтрити файлове или съобщения и дава възможност за създаване на двоен вход (Multi-Factor Authentication). Услугата е сертифицирана по ISO/IEC 27001: 2005, отговаряща на международните стандарти за информационна сигурност. Microsoft е първата компания, която получи сертификат за съответствие на своите услуги със стандарта за защита на данни в облак ISO 27018. Office 365 се подлага на редовни външни одити.

Цени и планове Office 365

Business Essentials

Business Business Premium

Enterprise E1

ProPlus Enterprise E3
Годишен абонамент
(Крайна цена)
Цялостни приложения на Office за инсталация на макс. 15 устройства (5 PC / Mac, 5 таблета, 5 смартфона) в рамките на 1 потребител (1 лиценз)
Максимален брой потребители
в една организация
300 300 300

неограничен

неограничен неограничен
  Exchange Online 50 GB 50 GB 50 GB неограничен
Office Online

+

+

+

+

+

+

Пакет на Office за таблети и смартфони

+

+

+

+

  OneDrive for business

1TB

1TB 1TB 1TB 1TB 25 TB*
  SharePoint Online

+

+

+

+

Интегриране с Active Directory

+

+

+

+

+

+

  

* 25 TB съхранение в OneDrive е валидно за абонаменти за най-малко 5 потребители.
Потребителите получават първоначално 5 TB пространство. Ако желаете да увеличите размера на наличното пространство, трябва да се свържете с техническата поддръжка на Microsoft.
При абонаменти за по-малко от 5 потребители, всеки потребител получава 1 TB.