Услуги

Уеб решения

Всеки може да направи сайт.... Ние предлагаме завършени уеб решения!
Това е нашето мото и принцип на работа повече от 20 години.

Разработката на уеб сайт е процес на изясняване точните нужди и изисквания на клиента, предлагане на оптимално решение и технологична разработка.  Дали това ще бъде електронен магазин, новинарски сайт, сайт за онлайн резервации или просто представяне в Интернет, всичко е въпрос на задача и решение.

В зависимост от конкретното задание, можем да предложим готов продукт, разработка на нов, както и интеграция с внедрени при клиента системи.

Иновативните решения са наш приоритет. Стремим се да вникнем максимално в бизнеса на всеки клиент и да предложим новаторски подход за решаване на проблеми и задачи. Това е нашата гаранция за устойчиви резултати.

Специализиран софтуер

Съществуват множество готови софтуерни продукти, които са унифицирани за решаване на определени проблеми и задачи в различни сфери.

Не всеки бизнес обаче може да се приспособи към готово решение и тогава се налага разработката на софтуер, който да отговаря на изискванията на конкретната организация.

Опитът ни в тази посока включва различни по рода си сфери на дейност.

Можете да разгледате по-значимите проекти в нашето портфолио.

Домейни и хостинг

Присъствието на всеки бизнес, организация или дейност в Интернет вече е задължително условие за популяризация и успех.

Системата MASTERS.BG, запазена марка на Триада Софт ООД, предлага следните услуги:

  • Регистрация и поддръжка на домейн;
  • DNS поддръжка на домейн;
  • Споделен хостинг (Windows и Linux хостинг);
  • VPS хостинг (виртуален сървър);
  • Корпоративна електронна поща (към домейн на клиента).

Можете да разгледате условията за регистрация на домейн, хостинг плановете и вариантите за орпоративна електронна поща тук.

Get By Net

GetByNet е интегриран уеб базиран софтуер за управление на бизнеса във вид софтуер като услуга (SaaS), включващ:

  • Сайт за електронна търговия (електронен магазин) с платформа nopCommerce, която поддържа следните основни функционалности: продуктов каталог; поръчки и доставки; електронно разплащане; управление на промоции;  администрация на база данни.
  • BCM (Business Communication Manager) - система за обработка и управление на поръчки, който съчетава: Комуникационен модул, осъществяващ и регистриращ комуникацията на оператор с клиенти, и контрагенти; Информационен модул – форми (Информационен продукт), позволяващи регистриране, класифициране и управление на клиентска информация, свързана с поръчки и доставки на продукти/услуги, заявки, провеждане на кампании и др.; Модул за управление на графици – назначаване на задачи за изпълнение по график; Модул за управление на отношенията с клиенти и контрагенти (CRM);
  • Обучение;
  • Хостинг;
  • Поддръжка.

Демонстрация на платформата за електронна търговия можете да видите тук.

Общи условия (споразумение) за ползване на интегрирана софтуерна система Get By Net